За нас

Mediterranea Bulgaria е компания, официален и единствен представител  на Beautе́ Mediterranea, която избира за Вас качество и козмецевтика(козметика с терапевтични цели) с доказани изцяло натурални съставки.

Подбираме и представяме само екологично чисти, проверени и сертифицирани продукти без аналог.
Избрахме за Вас Beautе́ Mediterranea!
 
Разработени в собствени лаборатории в Испания на повече от 35 години, отличени със стандарти GMP(гарантира еднаквост в качеството на всяка партида, стриктен контрол на целия производствен процес UNE-EN ISO 22716)  и ECOCERT(естествена и екологична козметика).
 
Иновативна компания, която развива и подкрепя здравословния и екологичния начин на живот, съобразен с динамичното време, в което живеем.

Ние всички заедно правим света да изглежда такъв, какъвто е! Нека помислим за собсвеното си здраве и здравето на близките ни. Да се стремим да живеем в чиста среда, да запазим себе си и природата около нас!

Защо да изберете нас?

Професионално обслужване-персонална консултация и внимание към всеки един от Вас!
Качествени продукти
Бърза доставка-от 24 до 48 часа
Опция за преглед преди закупуване
 

Веган

Всички съставки, използвани в нашите формули, са 100% без жестокост към животни и веган. Без животински съставки.

Клинично изследвани

В отдела за изследователска дейност, Beaute Mediterranea разработва чисти формули с висока концентрация на първокласни, веган, нетоксични активни съставки.

С грижа

Ние разработихме гама от козмецевтични продукти за всички типове кожа, възраст и пол. В полза на здравето на кожата и косата.

Безплатна доставка

За всички поръчки над 100 лева получавате безплатна доставка до офис на Speedy

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НОВИНИ И ПРОМОЦИИ