Връщане и рекламация

Според Закона за защита на потребителите, клиента има право на рекламация и възможност да замени или върне продукта в срок до 14 дена след получаването му, нашите условия са:

 

» Всяка стока, закупена от Mediterraneabulgaria.com, може да бъде върната към нас в рамките на 14 дни. Всяко връщане се разглежда от нашите online консултанти, за да се провери целостта на върнатите артикули и търговският им вид. В случай че върнатата от вас стока е с ненарушена опаковка, ние ще ви върнем парите (без разхода за транспорт, ако има такъв) в рамките на 14 дни.

 

» Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, като това се отбелязва със забележка в товарителницата и с попълнен на място констативен протокол в два екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът, или получателят на пратката, е длъжен да изиска копие от протокола, след което да приложи копието, когато попълва молба за връщане.

 

» Разходите за транспорт по заявеното връщане са за сметка на клиента.

 

Ако тези условия са спазени, тогава просто се свържете със нас за да ни уведомите, че желаете да замените или върнете продукта. Продукта може да бъде заменен за същия или за всеки друг. Ако стойността на избрания артикул е различна от заплатената сума, се доплаща разликата от задължената страна.При замяна на продукта транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки. При връщане на продукта и желание на клиента да получи парите си обратно,транспортните разходи са за сметка на клиента.Не забравяйте да се свържете с нас на тел. +359897936412 или на e-mail:info@mediterraneabulgaria.com за да сме в течение на Вашият случай.